Вчера около 03:40 часа е получен сигнал за пожар в стая

...
Вчера около 03:40 часа е получен сигнал за пожар в стая
Коментари Харесай

Кола, къща и склад горяха във Варненско

Вчера към 03:40 часа е получен сигнал за пожар в стая от къща, намираща се във Варна, на ул. «Бачо Киро». Причината за случая е късо съединяване, оповестиха от пресцентъра на ОД Министерство на вътрешните работи в морския град.

Няма потърпевши хора. Унищожени са електрически уреди, мебели, домашно имущество, дървена дограма и врата, опушени са 60 кв. м стени.

Пак през вчерашния ден, към 13:00 часа, е станал пожар в складово помещение, намиращо се в с. Припек. Няма потърпевши хора. Причината за случая е късо съединяване. Унищожени са домашно имущество, електрически апарат, принадлежности и градинска техника, 50 кв. м покривна структура и  80 кв. м фасада на къща.

По-късно, към 17:20часа, е пламнало «Ауди», намиращо се малко след разклона за с. Любен Каравелово. Няма потърпевши хора. Причината за случая е техническа нередовност. Унищожена е изолираност под автомобила.

Вчера е получен и сигнал за пожар в ПВЦ резервоар, намиращ се във Варна. Няма потърпевши хора. Причините за пожарите се обясняват. Унищожен е един резервоар.

В петък път, към 10:30 часа, е горял покрива на къща, намираща се в гр. Варна, м-ст «Акчелар». Няма потърпевши хора. Причината за случая е късо съединяване. Унищожени са 10 кв. м покривна структура и изолираност.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР